Προφίλ

Με γνώμονα την επιστημονική κατάρτιση, τη σύγχρονη τεχνολογία, την εμπειρία, αλλά πάνω από όλα, το μεράκι για το ελαιόλαδο, το1985 ιδρύσαμε τον Αγροτικό Ελαιοκομικό Συνεταιρισμό Στέρνας. Μια εταιρεία που σκοπό έχει την παραγωγή, τυποποίηση και πώληση, αποκλειστικά και μόνο Μεσσηνιακού Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου.

Ο Συνεταιρισμός, εκσυγχρονισμένος πλέον με οικολογικά και σύγχρονα μηχανήματα, με αστείρευτη γνώση και εμπειρία, μπορεί να σας προσφέρει Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης Κορωνέϊκης ποικιλίας.

Ο Α.Ε.Σ. Στέρνας δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) από την ευρύτερη περιοχή της Στέρνας. Η περιοχή παράγει την ποικιλία “Κορωνέϊκη”, μία μοναδική ποικιλία προικισμένη με το λαμπερό πράσινο χρώμα του λαδιού, το πλούσιο άρωμα και την λεπτή γεύση του.

Η διαδικασία έκθλιψης γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες και σε ιδανικούς χρόνους επεξεργασίας και το αποτέλεσμα είναι Εξαιρετικό. Η ψυχρή επεξεργασία έχει ως αποτέλεσμα το ελαιόλαδο να είναι ο χυμός της ελιάς με έντονη φρουτώδη γεύση με πολύ χαμηλούς δείκτες οξύτητας.

Ο χώρος του ελαιοτριβείου τηρεί τους κανονισμούς που ορίζει το HACCP σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005. Όλες οι δεξαμενές αποθήκευσης είναι INOX και οι σωλήνες μεταφοράς ελαιολάδου είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα το πρότυπο ISO. Αποφεύγεται η χρήση φίλτρων διότι το ελαιόλαδο θέλουμε να διατηρεί τη φρουτώδη γεύση του.

Θέτοντας πάντα αυστηρά πρότυπα στον τομέα της παραγωγής ελαιολάδου, σήμερα οδηγείται σε επέκταση των δραστηριοτήτων της και στον χώρο εμφιάλωσης – τυποποίησης ελαιολάδου με την ονομασία «ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ», φιλοδοξώντας να γίνει ευρύτερα γνωστή στους καταναλωτές, που επιθυμούν να απολαμβάνουν στο καθημερινό τους τραπέζι προϊόντα άριστης ποιότητας.

Στόχοι

Η ίδρυση και λειτουργία του Συνεταιρισμού, στηρίζεται στο τρίπτυχο:

Σεβασμός στον παραγωγό, που αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή μας.

Διατήρηση σταθερής ποιότητας προϊόντων, χρησιμοποιούμε ως πρώτη ύλη αποκλειστικά και μόνο το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται στη Μεσσηνία.

Σεβασμός στους καταναλωτές, μέσω της σταθερής ποιότητας και της άμεσης εξυπηρέτησης

Στρατηγικοί στόχοι του Συνεταιρισμού

  • Ανανέωση και εκσυγχρονισμός της εικόνας του Συνεταιρισμού
  • Βελτίωση των επιχειρησιακών διαδικασιών & της διαδικασίας παραγωγής
  • Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων και τακτικών ενεργειών για την ανάπτυξή του
  •  Αύξηση πωλήσεων του ελαιολάδου, τόσο στην Ελλάδα όσο κα στο εξωτερικό

Στρατηγική τοποθέτηση

Κοιτάζοντας το μέλλον, ο συνεταιρισμός αξιοποιεί τη βαθιά γνώση, τη μεγάλη εμπειρία του και τη δημιουργικότητα των μελών και στελεχών του στην προσπάθεια να προσφέρει συνεχώς νέα προϊόντα με άξονα την ποιότητα και την παράδοση.

Skip to content